Prijsindicatie

Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies op glasvezelbasis in nieuwbouwwoningen. Uw woning voorzien van glasvezelbehang kost gemiddeld 30% minder dan traditioneel stucwerk. Bij Easy Stuc krijgt u een totaalpakket met een vaste prijs waarbij de prijs van glasvezelbehang inclusief sauzen ongeveer de prijs is voor traditioneel stukadoren zonder sauzen. Afspraak is afspraak, dus geen discussies achteraf.

Onze prijs is:

 • Op basis van het opmeten van uw wanden aan de hand van uw bouwtekeningen
 • Inclusief alle benodigde materialen zoals glasvezelbehang, lijm, klasse 1 latex
 • Inclusief volledige wandafwerking door ervaren specialisten (verlijmen, aanbrengen, sausen, afkitten)
 • Inclusief CBW garantie
 • Inclusief BTW

Bij ons ontvangt u een offerte op maat in plaats van een snelle geautomatiseerde offerte. De kosten van renovlies per m2 zijn namelijk lastig zo te noemen. Zo is het behangen van een trapgat veel arbeidsintensiever dan het behangen van een woonkamer. De meterprijs ligt bij een begane grond en een trapgat daarom hoger dan wanneer u het hele huis laat voorzien van glasvlies.

Het voordeel hiervan is dat altijd een complete offerte ontvangt, dus geen verrassingen of meerwerk achteraf! U weet dus aan de hand van de bouwtekening van uw nieuwe woning al precies hoeveel het aanbrengen van glasvezelbehang maximaal gaat kosten. Vraag hieronder direct een offerte aan voor inzicht in uw maximale kosten.

  Naam *
  Plaats
  E-mail *
  Aantal m2

  Precieze kostenindicatie?

  Als u uw bouwtekening opstuurt, maken wij op basis daarvan kosteloos een offerte. Wij kunnen helaas niet kosteloos op locatie langskomen om uw woning te meten en zijn alleen werkzaam in nieuwbouwwoningen. Bij ons weet u aan de hand van de bouwtekeningen precies wat de maximale prijs is die u betaalt.

  Neem contact met ons op via 0317 74 58 41, maak gebruik van het contactformulier of vul gelijk het offerte-formulier in voor een precieze prijsopgave.