renovlies behang easy stuc

Kosten renovlies

Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies op glasvezelbasis in nieuwbouwwoningen. Uw woning voorzien van renovlies kost gemiddeld 30% minder dan traditioneel stucwerk. Bij Easy-Stuc krijgt u een totaalpakket met een vaste prijs waarbij de prijs van kosten renovlies inclusief sauzen ongeveer de prijs is voor traditioneel stukadoren zonder sauzen (dus geen discussies achteraf):

  • Opmeten van uw wanden op basis van de tekeningen
  • Alle benodigde materialen zoals renovlies, lijm, klasse 1 latex
  • Volledige wandafwerking door ervaren specialisten (verlijmen, aanbrengen, sausen, afkitten)
  • Inclusief CBW garantie
  • Inclusief BTW

Wij houden niet van snelle geautomatiseerde offertes. Bij het noemen van een meterprijs zijn we immers te duur of te goedkoop. Bijvoorbeeld het behangen van een trapgat is veel arbeidsintensiever dan het behangen van een woonkamer. De meterprijs ligt bij een begane grond en een trapgat daarom hoger dan wanneer u het hele huis laat voorzien van glasvlies. Wij maken altijd complete offertes, dus geen verrassingen of meerwerk achteraf. U weet dus aan de hand van de bouwtekening van uw nieuwe woning al precies hoeveel het aanbrengen van renovlies maximaal gaat kosten. Vraag direct een offerte aan voor inzicht in uw maximale kosten.

Precieze kostenindicatie?

Als u uw bouwtekening opstuurt, maken wij op basis daarvan kosteloos een offerte. Wij kunnen helaas niet kosteloos op locatie langskomen om uw woning te meten en zijn alleen werkzaam in nieuwbouwwoningen. Bij ons weet u aan de hand van de bouwtekeningen precies wat de maximale prijs is die u betaalt.

Neem contact met ons op via 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer