• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Komar poster

  In een woning in Utrecht hebben we naast glasvlies en sauzen ook een komar poster aangebracht. Door het aanbrengen van een poster veranderd de sfeer in een kamer direct. De bewoners zijn dan extra blij, wit is ook maar wit.

  Fotobehang

  Als u erover denkt om in uw woning kleur aan te brengen, overweeg dan ook eens een poster. Easy Stuc is dealer van fotoposters van komar. Dit zijn kant-en-klare posters die wij tegen een gunstige prijs kunnen leveren. Posters en kleuren zijn voor ons ‘service produkten’, we proberen dat tegen aantrekkelijke prijs te leveren. Onze ervaren behangers brengen graag een poster voor u aan. In de showroom hebben we diverse voorbeelden aangebracht. Door de posters op een paneel aan te brengen ontstaat er een extra effect. Als we daar dan ook nog een ledstrip achter plaatsen is het plaatje helemaal compleet. Nieuwbouwwoning gekocht en sfeer aanbrengen? Dus, overweeg eens een poster.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Showroom met posters

  In onze showroom laten we papieren posters en vliesposters zien. U kunt dan zelf de verschillen in de afwerking zien. Met name de papieren posters zijn niet naadloos af te werken. Sterker nog, de banen moeten ongeveer een halve centimeter overlappend worden geplakt. Dat is een nadeel van de papieren posters, ze zijn wel een stuk goedkoper dan vliesposters. Als de poster en drukke print heeft dan vallen de naden nagenoeg niet op.

  Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? bel: 0317 74 58 41 voor een bezoek aan de showroom of vraag een offerte aan.