Kleur van het jaar 2018

Heart Wood

Flexa heeft Heart Wood uitgeroepen tot dé interieurkleur van het jaar 2018. Dit naar aanleiding van haar jaarlijkse wereldwijde kleuronderzoek. Heart Wood is een volwassen grijsroze kleur die overal gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Kijk zelf hoe deze nieuwe kleur elke kamer in huis een rustgevende uitstraling kan geven! Zoals ieder jaar hebben we de nieuwe kleur van het jaar 2018 weer in onze showroom toegepast.

Grijsroze tint

De Flexa Kleur van het Jaar 2018 is dus Heart Wood. Flexa heeft gekozen voor deze grijsroze tint om je weer in contact te laten komen met de rustgevende kleuren uit de natuur. Afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning, kun je deze moderne tint in allerlei kleurcombinaties gebruiken. Je kan zo verschillende stemmingen creëren. De combinatie met de kleuren van Farrow and Ball maken dat je een unieke fijne uitstraling in je nieuwe woning creëert.

A welcome home

De keuze voor de Kleur van het Jaar 2018 is gemaakt door de kleurspecialisten van het Flexa Colorlab. Onze leverancier van de muurverf van Wijk uit Tiel kan Heart Wood mengen, zodat we het in Einza Karat plus kunnen aanbrengen. Samen met vele internationale designexperts en trendwatchers zien zij dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid. Heart Wood is de perfecte kleur om deze trend in te vullen, door de geruststellende en rustige werking. Heart Wood creëert ‘a welcome home’ voor iedereen!

Veelzijdig toepasbaar

Heart Wood heeft een subtiele roze tint en dat zorgt in elke kamer voor een uitnodigende sfeer. De kleur is veelzijdig te combineren en toepasbaar binnen elke woonstijl. Combineer hem gerust met pittige groentinten of koele blauwtinten. Ook mooi is om deze kleur met de aardetinten van Farrow and Ball te combineren voor een weldadige en warme kleurcombinatie. Of wat dacht je van lichtere kleuren voor een luchtige maar toch warme sfeer? Kom inspiratie opdoen in de showroom en combineer kleuren naar eigen wens en creëer de sfeer die bij jouw persoonlijkheid past! Voor bijpassende gordijnen, tapijten, vloeren kunt u eens kijken bij: Vermeulen woninginrichting.

Showroom

He is traditie dat we elk jaar In onze showroom de kleur van het jaar aanbrengen. Dat hebben we nu ook weer gedaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw nieuwe woning? Na de kerstvakantie kunt u in onze showroom Heart Wood in cobinatie met andere kleuren op de muur in het echt zien. Nog een reden om een afspraak te maken voor een bezoek. Bel 0317 74 58 41 voor een afspraak of direct een offerte aanvragen via de website