• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Kant en klaar

  Kant en klaar renovlies van Easy Stuc. We werken met een vast team van gespecialiseerde behangers en sausers ieder met kwaliteiten op eigen gebied. De reden om te specialiseren is simpel; ieder zijn vak. Wanneer Easy Stuc voor u renovlies in uw nieuwe woning gaat aanbrengen en sauzen krijgt u op alle fronten met een specialist te maken. Wij behangen en sauzen het hele jaar door.

  Meer dan 3500 nieuwe huizenbezitters gingen u voor

  Easy Stuc is vergelijkbaar met stucwerk door een stucadoor. De uitstraling is hetzelfde. Het verschil? Het is goedkoper en al volledig gesausd, in één of meerdere kleuren naar keuze. Uw wanden zijn dus kant-en-klaar!

  Omdat iedere klant andere wensen heeft, maakt Easy Stuc graag een offerte voor u op maat. Wij kunnen bijvoorbeeld tegen gunstige voorwaarden het renovlies in een andere kleur dan wit sauzen of bijvoorbeeld de groene of bruine dakkap op de zolder gelijk meenemen. Ook is het mogelijk om posters of behang en zelfs de plinten in uw nieuwe woning gelijktijdig met de wanden kant-en-klaar door Easy Stuc aan te laten brengen. Bij giet- en pvc vloeren is het plaatsen van de plinten van tevoren ideaal voor een strak resultaat.

  Easy Stuc kan ook gestukadoorde plafonds sauzen en zelfs het stucwerk verzorgen.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Meer weten over glasvezelbehang en de mogelijkheden?

  Neem contact met ons op via 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij vertellen u dan graag meer over het ons glasvezelbehang.