Hernen

De behangers van Easy Stuc hebben in een nieuwbouwwoning in het project ‘Het Hoge Rot’ in Hernen glasvezelbehang aangebracht en gesausd in RAL 9016. Voordat we gaan behangen gaan we de muren eerst schuren en plamuren.  Ook zijn de spijkergaatjes en aftimmerlatten van de onderzijde van de bruine kap afgekit en gesausd in de kleur van de wanden. Dat is een tijdrovende klus, maar door gebruik te maken van hulpmiddelen kunnen we dat snel. Daarnaast hebben we veel ervaring hiermee, dat helpt ook mee.

Zolderkap

Zolderkappen worden meestal in de kleuren groen of bruin door de aannemer opgeleverd. Om een mooi en strak resultaat te bereiken plamuren we de spijkergaatjes en kitten we de aftimmerlatten. Meestal gebruiken we de latexspuit om de verf op te brengen. Daarna rollen we het na, dit maakt dat beschadigingen later makkelijker zijn weg te werken. Zo combineren we de snelheid van het spuiten met de kwaliteit van rollen. De woning in Hernen is netjes opgeleverd door de aannemer. Let er bij de oplevering op dat dat bij u ook het geval is. Ook aan een zolder, ook al is het een onbenoemde ruimte, mag u eisen stellen.

Nijmegen

Hernen ligt dichtbij Nijmegen. Dat is een omgeving waar we al veel woningen hebben voorzien van renovlies op glasvezelbasis. Onder ander in Lent en Oosterhout zijn we bij veel huishoudens bekend. Veel klanten komen via mond – tot – mond reclame bij ons terecht. We doen altijd ons best en realiseren ons dat we zo goed zijn als ons laatste project. Iedere woning zien we als een nieuwe uitdaging. De woning in Hernen hebben we met plezier gedaan, uw woning ook.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, vraag dan een offerte aan of bel 0317 74 58 41. Onze showroom bevindt zich op steenworp afstand in Renkum.