Goedkoop Vliesbehang

U heeft uw oog laten vallen op vliesbehang (glasvezelbehang), en zoekt een aantrekkelijke prijs. Voor goedkoop vliesbehang kunt u gebruikmaken van onze diensten. Wij leveren goedkoop vliesbehang (structuurloos) tegen concurrerende prijzen (goedkoper dan traditioneel stucwerk). Dat is inclusief:

  • Opmeten van de wanden op basis van tekeningen
  • Alle benodigde materialen
  • Volledige wandafwerking door eigen gespecialiseerde vakmensen (verlijmen, aanbrengen, sausen, afkitten)
  • Reiskosten
  • Inclusief CBW garantie
  • Inclusief BTW

Totaalpakket

U krijgt bij ons dus een totaalpakket voor een échte vaste prijs, dus geen verrekening achteraf. Heeft u offertes ontvangen die erg lijken op de offerte van Easy Stuc? Doordat we al jaren succesvol aktief zijn op het gebied van vliesbehang trekt dat partijen aan die daarvan willen meeprofiteren. We zijn daar best een beetje trots op, we doe dan toch wat goed. Echter, bedrijven met vergelijkbare namen of andere gelijkenissen zijn slechts een kopie van Easy Stuc. Wij hebben geen enkele connectie met deze bedrijven (die overigens veelal bestaan uit zzp’ers).

Het nadeel van deze partijen is dat het verwarring schept, dat begrijpen wij. De uitgangspunten en teksten die worden gekopieerd zijn echter op belangrijke onderdelen aangepast. Daarom maken wij daar melding van. Let er dus bij het vergelijken van offertes dat er ook echt vliesbehang wordt gebruikt en geen renovlies op papierbasis.  Aangezien wij geen enkele connectie met vergelijkbare bedrijven hebben kunnen wij u ook niet helpen bij geschillen. We komen ook niet kijken (ook niet tegen vergoeding) om te beoordelen of de wanden van uw nieuwe woning wel of niet behangklaar zijn als daar discussie over ontstaat. Let wel, wij behangen alleen renovliesbehang (structuurloos vliesbehang). Renovlies heeft geen structuur en is daarom mooi strak en naadloos.

Showroom

Bent u benieuwd of het vliesbehang écht naadloos worden aangebracht? We kunnen dat wel beloven, maar zien is geloven. Bezoek daarom de showroom en laat u informeren.

Meer informatie over renovlies

Goedkoop vliesbehang nodig?

Wij informeren u graag vrijblijvend over ons behang. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk. Als er een behang groep voor het gezamenlijk inkopen voor uw project is opgericht horen wij dat graag.