• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Goedkoop renovlies

  Bent u op zoek naar de voordeligste prijs voor het aanbrengen van renovlies op de behangklare wanden van uw nieuwe woning? Dan nodigen wij u uit om de bouwtekeningen van de plattegronden van uw nieuwe woning naar ons te mailen.

  Meer dan 1000 nieuwe huizenbezitters gingen u voor

  Bent u op zoek naar de voordeligste prijs voor het aanbrengen van renovlies op de behangklare wanden van uw nieuwe woning? Dan nodigen wij u uit om de bouwtekeningen van de plattegronden van uw nieuwe woning naar ons te mailen. Easy Stuc maakt dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wij werken altijd met vaste prijzen en niet met vierkante meterprijzen. Dus geen discussies achteraf over de meters. We werken niet met goedkoop renovlies van 150 gram. We gebruiken het iets duurdere 200 grams renovlies. Dit zorgt ervoor dat we echt naadloos werk kunnen leveren.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Goedkoop renovlies

  Door onze ruime ervaring met nieuwbouwwoningen kunnen wij precies bepalen hoeveel tijd en materialen we nodig hebben voor het aanbrengen van renovlies in uw nieuwe woning. Door goede contacten met onze leveranciers te onderhouden kunnen wij eerste klas materialen van Duitse kwaliteit tegen gunstige tarieven inkopen. We zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Omdat iedere klant andere wensen heeft, maakt Easy Stuc graag een offerte voor u op maat. Wij kunnen bijvoorbeeld tegen gunstige voorwaarden het renovlies gratis in een gewenste kleur sauzen of bijvoorbeeld de groene of bruine dakkap op de zolder gelijk meenemen. Is er voor uw project een behanggroep opgericht? Meldt uw behanggroep dan aan voor een scherp collectief voordeel. Wij werken met ervaren mensen met de juiste mentaliteit en staan erom bekend dat we hard en naadloos werken en streven naar een hoge klanttevredenheid. Dit alles maakt dat Easy stuc garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk hier voorbeelden van renovlies van Easy Stuc.