Glasweefselbehang

Easy Stuc voorziet nieuwbouwwoningen van glasweefselbehang. Het laten aanbrengen van structuurloos glasweefselbehang is aanzienlijk goedkoper dan stucwerk, terwijl het visuele eindresultaat hetzelfde is. Het behang wordt naadloos aangebracht, waardoor niet zichtbaar is dat het behang is, in plaats van stucwerk. Stucwerk in een nieuwbouwwoning kan na enige tijd gaan scheuren, terwijl glasweefselbehang dat risico niet heeft.

Wat is glasweefselbehang?

Er bestaat veel verwarring over de naam glasweefselbehang. Glasweefselbehang bestaat uit een weefsel van glasvezels. Glasweefselbehang en glasvezelbehang zijn dus hetzelfde product. Er zijn geen onderlinge verschillen. Glasvliesbehang (de derde benaming) heeft de toevoeging dat er een vliesje over de buitenkant van het behang heen zit. Easy Stuc is renovliesbehang: structuurloos glasvezelbehang dat naadloos kan worden aangebracht en daardoor geschikt is voor strakke afwerking van de wanden van iedere nieuwbouwwoning.

Showroom

In onze showroom kunt u zien hoe Easy Stuc visueel oogt. Wij demonstreren het materiaal op diverse wanden. Daarnaast laten wij zien hoe strak wij inwendige en uitwendige hoeken afwerken. Er is volop gelegenheid voor vragen. Neem contact op voor een afspraak.

Meer informatie

Wat is Easy Stuc?
Wat zijn de voordelen?
Wat zijn de kosten?

Meer weten over glasweefselbehang?

Wij beantwoorden graag al uw vragen over glasweefselbehang. Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk. Wij kunnen u overigens ook telefonisch een gerichte prijsindicatie geven.