• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Glasweefselbehang

  Er bestaat veel verwarring over de naam glasweefselbehang. Glasweefselbehang bestaat uit een weefsel van strengen glasvezels. Glasweefselbehang en glasvliesbehang zijn dus niet hetzelfde product

  Glasweefselbehang

  Easy Stuc voorziet nieuwbouwwoningen niet van glasweefselbehang. Het laten aanbrengen van glasweefselbehang is wel aanzienlijk goedkoper dan renovlies, het visuele eindresultaat ziet er uit zoals in bijvoorbeeld een ziekenhuis of kantoor.  Het behang wordt naadloos aangebracht, maar door de blokjesstructuur blijft zichtbaar dat het om behang gaat in plaats van stucwerk. Stucwerk in een nieuwbouwwoning kan na enige tijd gaan scheuren, terwijl glasweefselbehang dat risico nagenoeg niet heeft door de gevlochten structuur.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Wat is glasweefselbehang?

  Er bestaat veel verwarring over de naam glasweefselbehang. Glasweefselbehang bestaat uit een weefsel van strengen glasvezels. Glasweefselbehang en glasvliesbehang zijn dus niet hetzelfde product. Glasvliesbehang is geperst, niet geweven. Easy Stuc is renovliesbehang: structuurloos glasvezelbehang dat naadloos kan worden aangebracht en daardoor geschikt is voor strakke afwerking van de wanden van iedere nieuwbouwwoning.

  Showroom

  In onze showroom kunt u zien hoe Easy Stuc visueel oogt. Wij demonstreren het materiaal op diverse wanden. Daarnaast laten wij zien hoe strak wij inwendige en uitwendige hoeken afwerken. Er is volop gelegenheid voor vragen. Neem contact op voor een afspraak.

  Meer weten over glasweefselbehang?

  Wij beantwoorden graag al uw vragen over glasweefselbehang en renovlies. Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk. Wij kunnen u overigens ook telefonisch een gerichte prijsindicatie geven.