Glasvliesbehang

Steeds meer mensen met een nieuwbouwwoning kiezen voor glasvliesbehang, in plaats van het laten stucen van de muren. Stucwerk kan bij nieuwbouwwoningen na enige tijd resulteren in scheuren. De keuze voor glasvliesbehang is niet alleen goedkoper, maar ook vrij van het risico op zichtbare scheuren. Met glasvliesbehang krijgt u ook het gewenste resultaat, namelijk strakke wanden in uw nieuwbouwhuis.

Easy Stuc is structuurloos glasvliesbehang. Na oplevering ziet u geen randen van de behangbanen lopen. De wanden zijn geheel strak en naadloos. Het materiaal is daarnaast onverslijtbaar en brandveilig, waardoor u de garantie hebt dat uw wanden aantrekkelijk blijven.

Snelle oplevertijd

De specialisten van Easy Stuc kunnen een woning bijzonder snel voorzien van glasvliesbehang. Nadat u de sleutel van uw woning in ontvangst neemt, kunnen wij binnen een week de woning voorzien hebben van Easy Stuc. Ongeacht of u op zeer korte termijn of pas over langere tijd uw sleutel in ontvangst gaat nemen, helpen wij u graag en plannen we de werkzaamheden in wanneer u dat wenst.

Glasvliesbehang met garantie

Op de gehele afwerking van de wanden met glasvliesbehang is garantie van toepassing. Wij leveren een bijzonder groot aantal woningen per jaar op en onze klanten zijn altijd positief. Wat vooral spreekt voor de kwaliteit van Easy Stuc is dat er nog nooit een klant beroep heeft gedaan op de garantie. Wij leveren zeer strakke wanden op die ook (naar mate de tijd verstrijkt) mooi en strak blijven.

Meer informatie

Meer informatie over glasvliesbehang?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen of telefonisch een prijs te horen.