Glasvliesbehang

Glasvliesbehang van Easy Stuc voorziet nieuwbouwwoningen van gladde wanden. We gebruiken 200 grams renovlies op glasvezelbasis. Dat brengen we uit onder eigen label. Het laten aanbrengen van structuurloos glasvlies is aanzienlijk goedkoper dan stucwerk. Dit terwijl het visuele eindresultaat hetzelfde is. Glasvliesbehang wordt door Easy Stuc geheel naadloos aangebracht, waardoor niet zichtbaar is dat het behang is. In plaats van stucwerk kunt u dus kiezen voor glasvliesbehang. Stucwerk in een nieuwbouwwoning gaat vrijwel zeker na enige tijd scheuren, terwijl het risico met glasweefselbehang een stuk kleiner is. Het verdoezelt kleine haarscheurtjes, maar is geen elastiek. Reclamaties die ontstaan vanuit de constructie zijn uitgesloten en kunnen we niet repareren onder garantie.

Wat is glasvliesbehang?

Er bestaat veel verwarring over de naam glasvliesbehang. Glasvliesbehang is renovlies op basis van glasvezels. Glasweefselbehang en glasvliesbehang zijn dus niet hetzelfde product. Het verschil is dat glasweefsel in elkaar ‘geweven’ draden zijn. Renovlies (de derde benaming) is verkrijgbaar op papier en glasvezelbasis. Easy stuc is renovliesbehang: structuurloos glasvezelbehang dat naadloos wordt aangebracht. Daardoor is het geschikt voor een strakke afwerking van de wanden van iedere nieuwbouwwoning.

Showroom

In onze showroom kunt u zien hoe glasvlies van Easy Stuc visueel oogt. Wij demonstreren de diverse materialen en soorten renovlies op diverse wanden. Daarnaast laten wij zien hoe strak wij inwendige en uitwendige hoeken afwerken. Er is volop gelegenheid voor vragen en de koffie staat klaar. Soms is er een behanggroep voor het project opgericht door meerdere bewoners om collectief in te kopen. Als u uw behanggroep aanmeldt nemen we contact met u op. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Meer informatie

Meer weten over glasvliesbehang?

Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen over renovlies in het algemeen. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41. Of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk. Wij kunnen u ook telefonisch een gerichte prijsindicatie geven. Op de contactpagina kunt u op de kalender zien wanneer er ‘inloopmiddagen’ zijn. Tijdens een inloop kunt u vrijblijvend binnen lopen en uw vragen stellen.