Glasvlies Veenendaal

Glasvlies in uw nieuwe woning in Veenendaal laten aanbrengen?

Easy Stuc B.V. is gevestigd in Renkum, ongeveer twintig minuten rijden vanaf Veenendaal. Wij werken door het land, maar zeker ook graag in Veenendaal. We hebben al in veel woningen in Veenendaal van gladde wanden voorzien. Maar ook in Ede, Soest, Rhenen, Achterberg, Wageningen, Barneveld, Lunteren werken we veel. Dat zijn allemaal plaatsten waar veel nieuwbouw gebouwd wordt. Een van de eerste woningen die we geplakt en gesausd hebben was in Veenendaal.  Glasvlies Veenendaal (gladde renovlies) is een soort behang dat na het sauzen het uiterlijk van traditioneel stucwerk heeft. We hebben inmiddels bijna 10 jaar ervaring in het aanbrengen van glasvlies. Daarom kunnen wij u garanderen dat er écht geen naden zijn te zien. Voor dezelfde uitstraling als stucwerk betaalt wel gemiddeld 30% minder. Doordat wij ook goed kunnen sauzen kunnen wij het glasvlies Veenendaal gelijk in kleur schilderen. Alle kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk, kom eens langs in de showroom en laat u inspireren. 

Wij brengen alleen glasvlies in nieuwbouwwoningen aan, bestaande bouw zijn we niet op ingericht. Als het er eenmaal op zit hoeft u de komende jaren niet meer naar de wanden om te kijken. Doordat we latex op waterbasis gebruiken is er nauwelijks sprake van vergeling door zonlicht. Het is ook goed mogelijk om de wanden van een andere kleur te voorzien als u erop uitgekeken bent. Voor het aanbrengen van glasvlies behang in Veenendaal zetten wij onze mensen die in Ede en Arnhem wonen in. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend materialen van A-merken, waaronder lijm en glasvlies wat we onder eigen label uitbrengen. Zo zijn wij altijd in staat om u de beste garanties te bieden over het eindresultaat.

Uw project met glasvlies in Veenendaal volledig verzorgd

U kunt altijd bij ons terecht wanneer u interesse heeft in het laten aanbrengen van renovlies in uw nieuwe woning. Wij werken door heel de regio en zijn alleen actief in nieuwbouwwoningen. U kunt op Easy Stuc vertrouwen voor het professioneel aanbrengen van glasvlies en het sauzen ervan. Wij hebben in het verleden als veel glasvlies in woningen gebouwd door Heijmans, Kelderman Bouw  van Wanrooij of Klok Groep aangebracht. Onder andere aan de projecten Veenderij, Wooneilanden, De Veense Poort,  Stationskwartier of Brouwerspoort hebben we al gewerkt.  Ook de muren van uw nieuwe woning nemen wij graag onder handen. Bij ons staat de klant centraal, zoals dit naar onze mening hoort. U kunt dan ook altijd rekenen op een hoge kwaliteit, een goede offerte en een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding van onze werkzaamheden.

Zelf uw wanden in Veenendaal een andere kleur geven

Doordat wij ook sauzers in dienst hebben is het goed mogelijk om het glasvlies behang gelijk te laten sausen, eventueel in kleur. U heeft er dan zelf geen omkijken aan. Indien gewenst kunnen wij ook met u meedenken over de kleuren of de kleurencombinaties om de juiste sfeer te krijgen. In de showroom in Renkum laten we diverse voorbeelden zien. Wilt u de muren zelf sauzen nadat wij het glasvlies hebben aangebracht? Dit is heel goed mogelijk. Indien nodig kunnen wij u hierbij vanzelfsprekend adviseren, of alleen de materialen leveren. Ook kunt u een workshop volgen om de fijne kneepjes te horen te krijgen.

Wilt u meer weten over renovlies in Veenendaal?

Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Veenendaal te laten  voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang. We kunnen vertellen over de voordelen en de nadelen, de verschillen tussen renovlies op papier-/ en glasvezelbasis en onze kwaliteiten en werkwijze. Wij informeren en adviseren u geheel vrijblijvend. Als u al bent overtuigd van renovliesbehang, dan kunt u ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen Wij voeren de opdracht graag voor u uit. Bel 026 – 382 7448.