Glasvezelbehanger

Bent u op zoek naar een glasvezelbehanger? Easy Stuc is de specialist in het behangen van glad glasvezelbehang. Jaarlijks leveren wij een groot aantal nieuwbouwwoningen op met structuurloos glasvezelbehang. Onze behangers leveren naadloze wanden op (met volledige garantie hierop).

Glasvezelbehang zonder structuur

Easy Stuc levert glasvezelbehang zonder structuur. Dat wil zeggen dat de muren van uw nieuwbouwwoning glad en strak worden afgewerkt. Glasweefselbehang staat bekend om haar ruitjesstructuur. Echter, de gladde variant wint aan populariteit, omdat het materiaal meer van dezelfde sterke eigenschappen heeft als glasvezelbehang met structuur. Het eindresultaat oogt als stucwerk: een bijzonder strakke wand. De kwalteit van het werk wordt uiteindelijk bepaald door de glasvezelbehanger, daarvoor bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres.

Waarom Easy Stuc?

Easy Stuc onderscheidt zich van andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in het behangen van glasvezelbehang. Wij sausen de wanden dekkend en streeploos, waardoor de wanden overal een strakke, solide kleur hebben. De meeste bedrijven sausen slechts eenmaal, waardoor de muren niet altijd effen lijken. Veelal wordt eer een meerprijs van vele euro’s gevraagd per vierkante meter.  Wij hebben een showroom waar u kunt zien wat de kwaliteit van ons gladde glasvezelbehang is. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de toe te passen kleuren. Uw woning is dus kant-en-klaar als we de deur achter ons dicht trekken.

Lees meer over Easy-Stuc

Wilt u ons als glasvezelbehanger inhuren?

Neem gerust contact met ons op via 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Het bezoeken van de showroom is ook mogelijk. Neem dan graag wel eerst contact op voor een afspraak.