Glasvezelbehanger Apeldoorn

Een glasvezelbehanger is een behanger die is gespecialiseerd in renovlies. Glasvlies een wand die behangen is met glasvezelbehang. Dit soort behang is sterk in opkomst, omdat het goedkoop is en kwalitatief niet minder is dan andere soorten behang. Het resultaat is zelfs vergelijkbaar met stucwerk.

Wilt u glasvezelwanden in Apeldoorn en omgeving laten aanbrengen? Dan bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres. Wij verzorgen glasvezelwanden van A tot Z. Dat wil zeggen: van het opmeten, tot het aanbrengen en afwerken.

Het aanbrengen van glasvezelbehang (renovlies) wordt verzorgd door gespecialiseerde behangers. De gehele wandafwerking is inclusief garantie. Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer informatie over renovlies behang van Easy-Stuc

Showroom

In onze showroom in Renkum laten we de verschillende soorten renovlies zien. We begrijpen dat u met alle websites die tegenwoordig online zijn verward raakt over de term renovlies. Het is echter simpel: renovlies vindt zijn oorsprong in renovatieprojecten, reno(vatie)vlies dus.

Renovlies is te verkrijgen op papier– en op glasvezelbasis.

Easy Stuc gebruikt renovlies op glasvezelbasis, we brengen dat uit onder eigen label. Andere namen zijn glasvlies, glasvezel, fibervilt, vlies, Easy Stuc

Andere namen voor renovlies op papierbasis zijn onder andere: renostuc, stucpapier, stucscan, genoemd

Het verschil is visueel ook makkelijk te herkennen. Als u een vouw maakt in het materiaal dan kreukelt papier, glasvies blijft glad. In onze showroom laten we de diverse materialen zien.

Glasvezelbehanger in Apeldoorn nodig?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 026 – 382 7448. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.