Glasvezelbehang

Muren van nieuwbouwwoningen worden standaard behangklaar opgeleverd. Als afwerking kunt u dan kiezen om de wanden te laten stukadoren, spachtelputzen, spuitwerk, direct sauzen, behangen of bijvoorbeeld glasvezelbehang en sausen.

Een populaire keuze voor naadloze, strakke wanden in nieuwbouwhuizen is glasvezelbehang zonder structuur. Dit wordt ook wel renovlies behang genoemd.
In tegenstelling tot het bekendere glasvezel behang met motief, levert glad glasvlies zonder structuur volledig strakke, vlakke wanden op. Om die reden wordt glasvezelbehang ook ingezet als alternatief voor stucwerk. Het product biedt louter voordelen: brandveilig, krimpvrij waardoor naadloos, krasvast en stootvast. De keuze voor glasvezelbehang glad betekent dat er geen naden zichtbaar zijn en de muur geheel effen is. Andere behangsoorten hebben vaak wel het probleem van zichtbare naden en ogen daardoor minder strak. Glasvliesbehang is bovendien gewoon te sausen, waardoor iedere kleur een optie is. Zodoende krijgt u strakke wanden in de door u gewenste kleur.

We gebruiken 200 grams glad glasvezelbehang. Dat is renovlies op glasvezelbasis. We doen dat voor een naadloos eindresultaat. Renovlies krimpt niet en zet niet uit, daardoor ontstaan er geen naden. In de showroom hebben we de papier- en glasvezelvariant liggen, u kunt zo zelf de verschillen zien en voelen.

Structuurloos glasvezelbehang

Easy Stuc is strak en structuurloos glasvezelbehang. Een nieuwbouwwoning waarin glasvezelbehang (renovlies) van Easy Stuc wordt aangebracht, lijkt op het oog gestuct. Het visuele resultaat is namelijk nagenoeg hetzelfde. Het grote verschil dat Easy Stuc de kans op zichtbare scheuren verkleint. Bovendien en niet onbelangrijk is Easy Stuc aanzienlijk voordeliger dan stucwerk. Het is lastig om te geloven dat renovlies behang echt naadloos kan worden aangebracht. Gelukkig hebben wij onze eigen renovlies behangers die veel ervaring hebben met het naadloos behangen en afsausen van het renovlies. Als renovlies behangbedrijf zijn we ruim een decennium aktief in nieuwbouwwoningen. We doen niks anders dan glasvezelbehang (renovlies) aanbrengen). We hebben door het hele land renovlies aangebracht. Het meest in Utrecht, Ede, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Amersfoort, Leusden, en in de wijde omgeving.

Voordelen van glasvezelbehang

Het aanbrengen gebeurd altijd door ervaren renovlies behanger. Mensen die in dienst zijn en op dagelijkse basis huizen voorzien van strak glasvezelbehang. Het materiaal is naadloos én u krijgt van ons CBW garantie op de wandafwerking. Doordat we zijn gespecialiseerd in nieuwbouw kunnen wij handelen met verschuivende planningen van aannemers. Bij tijdige opdracht garanderen wij dat we uw woning op een efficiënte wijze binnen de gestelde termijn opleveren. Ons grote voordeel was dat we in het begin van de crisis in 2010 een nieuwbouwwoning helemaal hebben voorzien van renovlies behang. Helaas voor de klanten gingen ze bij oplevering scheiden. We hebben de woning toch helemaal voorzien van renovlies en de kap gesausd. Dat was toen de ideale showroom. Voordat de woning werd verkocht duurde twee jaar, vele klanten die niet konden geloven dat het renovlies naadloos aangebracht kon worden zijn daar overtuigd.

  • Naadloze afwerking
  • snelle levering
    Glasvezelbehang
  • Brandveilig

Voordelen ten opzichte van stucwerk

  • Sneller (slechts één week nodig om aan te brengen)
  • Stootvaster
  • Krasvaster
  • 30% goedkoper dan stucwerk
  • Zelfde resultaat

Extra voordelen Easy Stuc

Glasvezelbehang bezichtigen in onze showroom?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij vertellen u dan graag meer over ons glasvezelbehang.