renovlies behang easy stuc

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang staat bij veel mensen bekend om structuurpatronen (patroon van kleine ruitjes). Steeds meer mensen raken bekend met het alternatief, namelijk structuurloos glasvezelbehang (glad). Easy Stuc is dé trendsetter op het gebied van renovlies. Wij zijn gespecialiseerd in het naadloos aanbrengen van glasvezelbehang. Deze variant resulteert in strakke, nette wanden. Het grote voordeel is dat het materiaal wel alle eigenschappen van glasvezelbehang kent: sterk, maatvast en goed te verwerken. In tegenstelling tot renovlies op papierbasis zet glasvezelbahang niet uit als het nat is van de lijm. Tijdens het drogen krimpt het behang, met naden tussen de banen behang als gevolg.

Structuurloos glasvezelbehang

Easy-Stuc is strak en structuurloos glasvezelbehang. Een nieuwbouwwoning waarin glasvezelbehang (renovlies) van Easy-Stuc wordt aangebracht, lijkt op het oog gestuct. Het visuele resultaat is namelijk hetzelfde, maar met het grote verschil dat Easy-Stuc de kans op zichtbare scheuren verkleint. Bovendien en niet onbelangrijk is Easy-Stuc aanzienlijk voordeliger dan stucwerk.

Voordelen

Het materiaal wordt aangebracht door onze eigen ervaren specialisten: mensen die op dagelijkse basis huizen voorzien van strak glasvezelbehang. Met Easy-Stuc kiest u voor langdurige kwaliteit. Het materiaal is sterk én u krijgt van ons CBW garantie op de wandafwerking. Doordat we zijn gespecialiseerd in nieuwbouw kunnen wij handelen met verschuivende planningen van aannemers. Bij tijdige opdracht garanderen wij dat we uw woning op een efficiente wijze binnen de gestelde termijn opleveren.

Meer informatie

Meer informatie over glasvezelbehang?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen of telefonisch een prijs te horen.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer