Glasvezelbehang

Glasvezelbehang staat bij veel mensen bekend om structuurpatronen (patroon van kleine ruitjes). Steeds meer mensen raken bekend met het alternatief, namelijk structuurloos glasvezelbehang (glad). Easy Stuc is dé trendsetter op het gebied van glasvezelbehang. Wij zijn gespecialiseerd in het naadloos aanbrengen van glasvezelbehang. Deze variant resulteert in strakke, nette wanden. Het grote voordeel is dat het materiaal wel alle eigenschappen van glasvezelbehang kent: naadloos, maatvast en goed te verwerken. In tegenstelling tot renovlies op papierbasis zet glasvezelbehang niet uit als het nat is van de lijm. Tijdens het drogen krimpt het behang, met naden tussen de banen behang als gevolg.

Structuurloos glasvezelbehang

Easy Stuc is strak en structuurloos glasvezelbehang. Een nieuwbouwwoning waarin glasvezelbehang (renovlies) van Easy Stuc wordt aangebracht, lijkt op het oog gestuct. Het visuele resultaat is namelijk nagenoeg hetzelfde, maar met het grote verschil dat Easy Stuc de kans op zichtbare scheuren verkleint. Bovendien en niet onbelangrijk is Easy Stuc aanzienlijk voordeliger dan stucwerk.

Voordelen

Het materiaal wordt aangebracht door ervaren specialisten: mensen die op dagelijkse basis huizen voorzien van strak glasvezelbehang. Het materiaal is naadloos én u krijgt van ons CBW garantie op de wandafwerking. Doordat we zijn gespecialiseerd in nieuwbouw kunnen wij handelen met verschuivende planningen van aannemers. Bij tijdige opdracht garanderen wij dat we uw woning op een efficiënte wijze binnen de gestelde termijn opleveren.

Meer informatie

Meer informatie over glasvezelbehang?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen of telefonisch een prijs te horen.