renovlies behang easy stuc

Glad glasvlies

Glad glasvlies wint de laatste jaren aan populariteit. Het aanbrengen van glad glasvliesbehang resulteert in strakke, gladde wanden. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend: naadloos, brandveilig, stootvast en onverslijtbaar. Easy-Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies. Wij voorzien woningen binnen korte tijd en op vakkundige wijze van structuurloos glasvlies, inclusief tweemaal sausen. De wanden zijn daarna kant-en-klaar.

Garantie

Wij leveren glad glasvlies op met garantie. Op de gehele wandafwerking door Easy-Stuc is garantie van toepassing. Typerend voor de kwaliteit van ons product is dat tot op heden geen klant gebruik heeft hoeven maken van de garantie. Easy-Stuc is een product dat langdurig strak en aantrekkelijk is. Bij beschadigingen of als u het kleurtje zat bent kunt u zich beroepen op onze servicedienst.

Kosten glad glasvlies

De kosten van glad glasvlies zijn in de regel aanzienlijk lager dan de kosten van stucwerk, terwijl het visuele eindresultaat hetzelfde is. Daarnaast heeft stuccen het nadeel dat in nieuwbouwwoningen naar verloop van tijd scheuren kunnen ontstaan. Glad glasvliesbehang heeft dat risico veel minder. Vraag direct een offerte aan voor het laten aanbrengen van glad glasvlies. Direct een (telefonische) prijsindicatie is ook mogelijk: 026 38 27 448

Collectieve korting mogelijk

Als uw woning onderdeel is van een nieuwbouwproject, dan kan Easy-Stuc collectieve korting verlenen. Hoe meer bewoners kiezen voor Easy-Stuc, des te lager de kosten zijn voor iedere bewoner. Easy-Stuc levert jaarlijks een groot aantal woningreeksen op waarbij collectieve korting wordt verleend.Is er voor uw project een behanggroep? meldt u zich dan aan met uw behanggroep voor een scherpe offerte.

Showroom

Bekijk de kwaliteit van glad glasvlies in onze showroom in Renkum. Daar tonen wij hoe glad glasvlies oogt. Wij beantwoorden dan bovendien graag al uw vragen.

Lees verder over Easy-Stuc

Meer informatie

Meer weten over glad glasvlies van Easy-Stuc? Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer