• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Glad glasvezelbehang

  Glad glasvezelbehang wint de laatste jaren aan populariteit. Het aanbrengen van glad glasvezelbehang resulteert in strakke, gladde wanden. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend: naadloos, brandveilig, stootvast en onverslijtbaar. Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies. Wij voorzien woningen binnen korte tijd en op vakkundige wijze van structuurloos glasvlezel, inclusief sausen. De wanden zijn daarna kant-en-klaar.

  Garantie

  Wij leveren glad glasvezel op met garantie. Op de gehele wandafwerking door Easy Stuc is garantie van toepassing. Typerend voor de kwaliteit van ons product is dat tot op heden geen klant gebruik heeft hoeven maken van de garantie. Easy Stuc is een product dat langdurig strak en aantrekkelijk is. Bij beschadigingen of als u het kleurtje zat bent kunt u zich beroepen op onze servicedienst.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Kosten glad glasvezel

  De kosten van glad glasvezel zijn in de regel aanzienlijk lager dan de kosten van stucwerk, terwijl het visuele eindresultaat hetzelfde is. Daarnaast heeft stuccen het nadeel dat in nieuwbouwwoningen naar verloop van tijd scheuren kunnen ontstaan. Glad glasvezelbehang heeft dat risico veel minder. Vraag direct een offerte aan voor het laten aanbrengen van glad glasvezel. Direct een (telefonische) prijsindicatie is ook mogelijk: 026 38 27 448

  Collectieve korting mogelijk

  Als uw woning onderdeel is van een nieuwbouwproject, dan kan Easy Stuc collectieve korting verlenen. Hoe meer bewoners kiezen voor Easy Stuc, des te lager de kosten zijn voor iedere bewoner. Easy Stuc levert jaarlijks een groot aantal woningreeksen op waarbij collectieve korting wordt verleend. Is er voor uw project een behanggroep? Meldt u zich dan aan met uw behanggroep voor een scherpe offerte.

  Showroom

  Bekijk de kwaliteit van glad glasvlezel in onze showroom in Renkum. Daar tonen wij hoe glad glasvezel oogt. Wij beantwoorden dan bovendien graag al uw vragen.

  Easy Stuc de juiste keuze
  voor je nieuwe woning

  • Beste keuze renovlies

   Beste keuze voor nieuwbouwwoningen

  • Kant-en-Klaar

   Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief dekkend sausen

  • Kwaliteit

   Naadloze, strakke wanden. Brandveilig krimpscheuroverbruggend en krasvast

  • Snelle levering

   Het aanbrengen van Easy Stuc duurt slechts één week

  • Showroom

   Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum

  Meer informatie

  Meer weten over glad glasvezel van Easy-Stuc? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41 of stuur ons een bericht via het contactformulier.