Glad glasvezelbehang

Glad glasvezelbehang wint de laatste jaren aan populariteit. Het aanbrengen van glad glasvezelbehang resulteert in strakke, gladde wanden. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend: naadloos, brandveilig, stootvast en onverslijtbaar. Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies. Wij voorzien woningen binnen korte tijd en op vakkundige wijze van structuurloos glasvlezel, inclusief sausen. De wanden zijn daarna kant-en-klaar.

Garantie

Wij leveren glad glasvezel op met garantie. Op de gehele wandafwerking door Easy Stuc is garantie van toepassing. Typerend voor de kwaliteit van ons product is dat tot op heden geen klant gebruik heeft hoeven maken van de garantie. Easy Stuc is een product dat langdurig strak en aantrekkelijk is. Bij beschadigingen of als u het kleurtje zat bent kunt u zich beroepen op onze servicedienst.

Kosten glad glasvezel

De kosten van glad glasvezel zijn in de regel aanzienlijk lager dan de kosten van stucwerk, terwijl het visuele eindresultaat hetzelfde is. Daarnaast heeft stuccen het nadeel dat in nieuwbouwwoningen naar verloop van tijd scheuren kunnen ontstaan. Glad glasvezelbehang heeft dat risico veel minder. Vraag direct een offerte aan voor het laten aanbrengen van glad glasvezel. Direct een (telefonische) prijsindicatie is ook mogelijk: 026 38 27 448

Collectieve korting mogelijk

Als uw woning onderdeel is van een nieuwbouwproject, dan kan Easy Stuc collectieve korting verlenen. Hoe meer bewoners kiezen voor Easy Stuc, des te lager de kosten zijn voor iedere bewoner. Easy Stuc levert jaarlijks een groot aantal woningreeksen op waarbij collectieve korting wordt verleend. Is er voor uw project een behanggroep? Meldt u zich dan aan met uw behanggroep voor een scherpe offerte.

Showroom

Bekijk de kwaliteit van glad glasvlezel in onze showroom in Renkum. Daar tonen wij hoe glad glasvezel oogt. Wij beantwoorden dan bovendien graag al uw vragen.

Lees verder over Easy-Stuc

Meer informatie

Meer weten over glad glasvlezel van Easy-Stuc? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41 of stuur ons een bericht via het contactformulier.