Gefeliciteerd, u heeft een nieuwbouwwoning gekocht

U heeft een nieuwbouwwoning gekocht en misschien uw vorige woning zelfs al wel verkocht. Wat gaat u doen met badkamer, keuken vloeren? En dan zijn er natuurlijk de muren nog. De wanden van uw nieuwbouwwoning worden waarschijnlijk behangklaar opgeleverd. Wanneer u uw wanden glad en strak wilt hebben, dan kunt u in plaats van een traditionele stucadoor de diensten van Easy Stuc overwegen. We schuren de wanden en plamuren oneffenheden. Daarna brengen onze professionals renovlies op glasvezelbasis aan en sauzen dat. De wanden werken we kant-en-klaar af. Veel van onze klanten bezoeken voor ze tot aankoop over gaan de showroom. Dit doen ze om inspiratie op te doen over kleur en om de verschillen tussen renovlies op papier- en glasvezelbasis te zien en voelen. Veelal zien ze door de bomen het bos niet meer met alle verhalen over internet.

Fotobehang

Wellicht wilt u kleur in uw woning aanbrengen. Wist u dat dat ook kan met een fotoposter? Easy Stuc is dealer van fotoposters van komar. Dit zijn kant-en-klare posters die wij tegen een gunstige prijs kunnen leveren. Posters en kleuren zijn voor ons ‘service produkten’, we proberen dat tegen kostprijs te leveren. Onze ervaren behangers brengen graag een poster voor u aan. In de showroom hebben we diverse voorbeelden aangebracht. Door de posters op een paneel aan te brengen ontstaat er een extra effect. Als we daar dan ook nog een ledstrip achter plaatsen is het plaatje helemaal compleet. Nieuwbouwwoning gekocht en sfeer aanbrengen? Overweeg dan een poster..

In onze showroom laten we papieren posters en vliesposters zien. U kunt dan zelf de verschillen in de afwerking zien. Met name de papieren posters zijn niet naadloos af te werken. Sterker nog, de banen moeten ongeveer een halve centimeter overlappend worden geplakt. Dat is een nadeel van de papieren posters, ze zijn wel een stuk goedkoper dan vliesposters. Als de poster en drukke print heeft dan vallen de naden nagenoeg niet op.

Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel: 0317 74 58 41 voor een bezoek aan de showroom of vraag een offerte aan.