renovlies behang easy stuc

 

Easy-Stuc

glasvezelbehangUw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, maar uw wanden zijn nog niet gereed om te behangen of te verven. Dan kunt u kiezen voor Easy-Stuc.

Easy-Stuc is renovliesbehang: dat is glasvezelbehang zonder structuur. Het is mooi glad en strak, en (in tegenstelling tot gewoon behang) is het volledig naadloos.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor stucwerk door een stucadoor. Het resultaat is nagenoeg hetzelfde. Het verschil? Easy-Stuc is goedkoper en al volledig gesausd, in één of meerdere kleuren naar keuze. Uw wanden zijn dus kant-en-klaar! Bekijk een overzicht van alle voordelen.

Onze eigen gespecialiseerde vakmensen verzorgen het aanbrengen, sausen en afwerken van uw wanden. Bovendien zijn wij CBW-erkend, dus u bent sowieso verzekerd van garantie op gehele wandafwerking met Easy-Stuc.

Werkwijze

Kiest u voor Easy Stuc, dan kiest u voor professionaliteit, snelheid en gemak. Easy-Stuc is snel en eenvoudig te realiseren. Het proces in een notendop:

  • U vraagt een offerte aan
  • Wij berekenen het oppervlak
  • Wij sturen een opdrachtbevestiging (eventueel na een bezoek aan onze showroom)
  • U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan dan klaar
  • De wanden van uw woning worden in één week strak en kant-en-klaar afgewerkt

 

Fotobehang ook mogelijk

Fotobehang is sterk in opkomst. Door een wand met fotobehang te behangen, ontstaat er een sfeervol, ruimtelijk effect. Naast het strakke renovliesbehang dat wij leveren, kunt u aanvullend ook kiezen voor fotobehang. Easy-Stuc levert dan een combinatie op van strak renovliesbehang en fotobehang in de kamer waar u dat wenst.

Direct een offerte

Het is mogelijk om direct een offerte te krijgen. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer