Renovlies PVC vloer

Easy-Stuc

Uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, maar uw wanden zijn nog niet gereed om te behangen of te verven. Dan kunt u kiezen voor renovlies behang  van Easy Stuc.

Easy -Stuc is renovliesbehang: dat is glasvezelbehang zonder structuur. Het is mooi glad en strak, en (in tegenstelling tot gewoon behang) is het volledig naadloos.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor stucwerk door een stucadoor. Het uiterlijk is precies hetzelfde. Het verschil? Easy-Stuc is goedkoper en al volledig gesausd in één of meerdere kleuren naar keuze. Uw wanden zijn dus kant-en-klaar! Bekijk een overzicht van alle voordelen.

Onze gespecialiseerde Renovlies behanger verzorgen het aanbrengen, sausen en afwerken van uw wanden. Op de gehele wandafwerking met Easy-Stuc is garantie van toepassing.

Werkwijze

Easy-Stuc is snel en eenvoudig te realiseren. Onze werkwijze is als volgt:

  • U vraagt een offerte aan
  • Wij berekenen het oppervlak voor een vaste prijs (geen verrekening achteraf)
  • Wij sturen een opdrachtbevestiging (eventueel na een bezoek aan onze showroom)
  • U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan dan klaar
  • De wanden van uw woning worden in korte tijd strak en kant-en-klaar afgewerkt

PVC vloer aanbrengen

Take it Easy. Handig toch, de wanden laten afwerken door renovlies behangers van Easy Stuc en aansluitend de pvc vloeren en plinten aanbrengen door de pvc specialisten. Sinds de oprichting van Easy Floor helpen we u ook graag bij het afwerken van de vloeren van uw nieuwe woning. We zijn gespecialiseerd in pvc vloeren. Visgraat, rechte planken, met of zonder bies of band.  Doordat standaard vloerverwarming in nieuwbouw wordt toegepast is pvc een hele goede oplossing voor nieuwbouw. We zijn dealer van vivafloors en van Floer. In onze showroom in Heteren kunnen we de geselecteerde collectie laten zien en een offerte voor u maken. Door de wanden en de vloeren te combineren heeft u het voordeel dat alles in één keer wordt geregeld en we kunnen een nog voordeliger aanbod uitbrengen.

Direct een offerte

Het is mogelijk om direct een offerte te krijgen. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.