Behanger in Apeldoorn

Een behanger van Easy Stuc heeft in een nieuwbouwwoning in Apeldoorn glasvezelbehang aangebracht en gesausd in RAL 9016. Hij heeft dat niet alleen gedaan, maar is geholpen door sauzers die het vak bij Easy Stuc hebben geleerd.

De haard hebben de mensen laten plaatsen door een haardenleverancier, die heeft de ombouw behangklaar afgewerkt. Vervolgens hebben we het behangen met renovlies op glasvezelbasis. Hiervoor gebruiken we 200 grams vlies wat we zelf rechtstreeks inkopen, hierdoor kunnen we scherpe prijzen hanteren. Het vlies dat we gebruiken is overigens standaard, u weet dus precies wat u krijgt.

Open haard

De haard hebben de bewoners laten plaatsen door een haardenleverancier, die heeft de ombouw behangklaar afgewerkt. Vervolgens hebben we het behangen met renovlies op glasvezelbasis. Hiervoor gebruiken we 200 grams vlies wat we zelf rechtstreeks inkopen, hierdoor kunnen we scherpe prijzen hanteren. Het vlies dat we gebruiken is overigens standaard, u weet dus precies wat u krijgt. Glasvlies is uitstekend toe te passen op een haard, het materiaal is brandvertragend en stootvast. We hebben de haard gesausd met extra afneemabare verf die we ook vaak in de keuken toepassen.

Keuken

De ombouw rondom de kastenwand hebben we ook afgewerkt, daardoor vormt de ombouw één geheel met de rest van de muur. In overleg met de bewoner heeft de behanger bij de start van de werkzaamheden de laatste details besproken. Het bouwen van een haard is specialistisch werk waar u een goede leverancier voor moet vinden. Ook hierbij geldt vaak dat u via via vaak goede of minder goede verhalen hoort. Dat is bij ons ook vaak het geval, we zijn daarom blij dat klanten een goed woordje doen voor Easy Stuc waardoor we nieuwe klanten krijgen.

Showroom

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden ontvangen we u graag in de showroom in Renkum. We hebben daar diverse opstellingen en laten renovlies op glasvezelbasis en papierbasis zien. Heeft u buren waar u gezamenlijk mee wilt inkopen? Via ons zusterbedrijf Renovlies Nederland B.V. realiseren we projecten tegen gunstige voorwaarden. Bij Renovlies Nederland B.V. kunt u terecht als u het materiaal wilt kopen, alleen renovlies wilt laten plakken of kant-en-klaar wil laten aanbrengen. Vraag hier een offerte aan.