Behanger glasvezelwanden

Behanger glasvezelwanden, bent u op zoek naar een behanger die glasvezelwanden maakt door ze met glasvezelbehang te behangen? Dat is onze core business: onze enige activiteit is het aanbrengen van renovlies (structuurloos glasvezel behang). We sauzen het ook kant-en-klaar in de kleur die u wenst. Ook zijn we gek op kleur, je kunt er zulke leuke effecten mee creëren. Laatst hebben we bijvoorbeeld op een gedeelte van een wand waar de voor staat een zwart met witte toetsen patroon aangebracht. Met stickers hebben we er zwarte noten bij gemaakt. Ook kunt u kiezen om achter de keuken af te laten werken. Dat doen we in extra afneembare latex.

Specialisten

Behanger glasvezelwand waardig, zo noemen wij onze gespecialiseerde behangers die glasvezelwanden van A tot Z behangen met renovliesbehang. Als renovlies gebruiken we 200 grams glasvlies. Dat is mooi naadloos en verwerkt goed. Doordat glasvlies niet krimpt en uitzet in tegenstelling tot papier kunnen we naadloos werk afleveren. Naden wordt weleens opgegeven als een nadeel van renovlies. Er worden meer nadelen over renovlies bedacht, met name door stucadoors. Voor informatie hierover lichten we u graag voor.

Bent u niet bekend met de mogelijkheden van glasvezelbehang? Onderstaande pagina’s tonen de kenmerken, mogelijkheden en kosten van Easy Stuc: het type glasvezelbehang waar wij in gespecialiseerd zijn.

Behanger glasvezelwanden gezocht?

Behanger gevonden! Direct een offerte aanvragen is mogelijk. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier.