renovlies behang easy stuc

Behanger glasvezelwanden

Behanger glasvezelwanden, bent u op zoek naar een behanger die glasvezelwanden maakt door ze met glasvezelbehang te behangen? Dat is onze core business: onze enige activiteit is het aanbrengen van renovlies (structuurloos glasvezelbehang). We sauzen het ook kant-en-klaar in de kleur die u wenst. Wij zijn gek op kleur, je kunt er zulke leuke effecten mee creëren. Laatst hebben we bijvoorbeeld op een gedeelte van een wand waar de voor staat een zwart met witte toetsen patroon aangebracht. Met stickers hebben we er zwarte noten bij gemaakt. Ook kunt u kiezen om achter de keuken te laten werken. Dat doen we in extra afneembare latex.

Specialisten

Behangers glasvezelwand waardig, zo noemen wij onze gespecialiseerde behangers die glasvezelwanden van A tot Z behangen met renovliesbehang. Als renovlies gebruiken we 200 grams glasvlies. Dat is mooi sterk en verwerkt goed. Doordat glasvlies niet krimpt en uitzet in tegenstelling tot papier kunnen we naadloos werk afleveren. Naden wordt weleens opgegeven als een nadeel van renovlies. Er worden meer nadelen over renovlies bedacht, met name door stucadoors. Het vlies is te repareren en plooit niet in de hoeken. Mits goed aangebracht natuurlijk.

Bent u niet bekend met de mogelijkheden van glasvezelbehang? Onderstaande pagina’s tonen de kenmerken, mogelijkheden en kosten van Easy-Stuc: het type glasvezelbehang waar wij in gespecialiseerd zijn.

Behanger glasvezelwanden gezocht?

Behanger gevonden! Direct een offerte aanvragen is mogelijk. Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer