Behanger Ede

U zoekt behanger Ede. U wilt strakke wanden en het liefst volledig naadloos. Zodat de overgang tussen de behangstroken écht niet te zien is? Easy-Stuc is dé specialist in het behangen met renovliesbehang in de omgeving van Ede. Onder ander op: Enka, Kernhem, Nieuwe Sijl,  Kazerneterrijn – Veluwse Poort, het Carré, de Hoven, Sysseltselanen, hebben we aanbiedingen. Kijk voor de beste voorwaarden voor uw nieuwbouw naar de collectieve mogelijkheden. Naast Ede zijn we ook in grote delen van het land zijn we werkzaam. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een flinke basis gelegd in: Utrecht, Apeldoorn, Vleuten en omstreken en  Culemborg en Omstreken.

Wat is renovliesbehang?

Renovlies is structuurloos glasvezelbehang. Schakelt u ons in als behanger in Ede, dan zorgen wij dat u voorafgaand aan de werkzaamheden een compleet voorstel ontvangt. We meten de wanden op basis van de tekeningen op. We maken dan een échte vaste prijs. Dus zonder verrekening achteraf. Let bij het vergelijken van offertes ook op de voorwaarden en vraag na of het echt naadloos wordt opgeleverd. We hebben ons vaak verwonderd als we andere behangers in hetzelfde blok tegenkomen hoe ze het opgeleverd krijgen. Als we ernaar vragen wordt er gesteld dat er op ongeveer twee meter beoordeeld moet worden. Diverse partijen met vergelijkbare namen en andere gelijkenissen hebben zelfs onze offerte gekopieerd.

Wij hebben geen verbintenis op welke wijze met andere partijen, ook al lijken de namen in enkele gevallen sterk op Easy Stuc. Wilt u een offerte vergelijken, vraaag daar dan een complete offerte met vaste prijs op. We gebruiken 200 grams renovlies op glasvezelbasis. Waarom? Voor een naadloos eindresultaat. Glasvezel zet niet uit en kript niet tijdens heb plakken. Dit in tegenstelling tot renovlies op papierbasis. Reeds in veel woningen in Ede heeft een van onze behangers naadloos behangen en kant-en-klaar gesausd. Zo bent u er zeker van dat de wanden van uw nieuwbouwwoning naadloos behangen worden met structuurloos glasvezelbehang. Uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

Showroom Renkum

Ons product is te bezichtigen in onze showroom in Renkum. Dan kunt u zelf besluiten of Easy Stuc het product is waar u uw wandafwerking wilt laten voltooien. Op basis van wat u ziet in de showroom, kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten als behanger in Ede. Wist u dat wij onze oorsprong vinden in Ede? Onze eerste showroom hadden we bij installatiebedrijf Dekker, een bekende naam in Ede en omgeving.

Behanger in Ede nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.