Behang in de badkamer

Veel mensen stellen ons de vraag of Easy Stuc ook toepasbaar is in de badkamer. Het materiaal moet dan immers waterafstotend zijn. Easy Stuc kan beperkt worden aangebracht in de badkamer. Het renovliesbehang wordt dan met afneembare verf, waardoor het afneembaar is.

Strak eindresultaat met garantie

Als uw uitgangspunt mooie, strakke wanden in de badkamer is, dan is het renovlies behang van Easy Stuc deels een geschikte keuze. U kunt de wanden overigens daarna (indien gewenst) nog een keer oversausen voor een nieuwe look.

Kosten Easy Stuc

De bekendste methode (betegelen van een badkamer) is bijzonder prijzig. De keuze voor Easy Stuc staat garant, mits de wanden netjes door de aannemer worden opgeleverd, voor strakke wanden tegen de laagste prijs. De kosten zijn beperkt, omdat Easy Stuc een badkamer snel kan opleveren en omdat het aanbrengen van het materiaal relatief snel te realiseren is. Vraag een offerte en mogelijkhedenaan voor een prijs op maat, of neem telefonisch contact op voor een directe prijsindicatie. U zult zien hoe de kosten verschillen van (bijvoorbeeld) het stucen van een badkamer.

Showroom

Wilt u zien hoe uw wanden in de badkamer eruit zouden komen te zien? Bezoek onze showroom. Daar hebben we de toiletten voorzien van Easy Stuc. Wij beantwoorden dan bovendien graag uw vragen.

Meer weten over behang in de badkamer?

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Wij vertellen u graag meer.