Behang in de badkamer

Veel mensen stellen ons de vraag of Easy Stuc ook toepasbaar is in de badkamer. Het materiaal moet dan immers waterafstotend zijn. Easy Stuc kan inderdaad worden aangebracht in de badkamer. Het renovliesbehang wordt dan met een speciaal middel bewerkt, waardoor het permanent waterbestendig is.

Strak eindresultaat met garantie

Als uw uitgangspunt mooie, strakke wanden in de badkamer is, dan is het renovlies behang van Easy Stuc een geschikte keuze. U kunt de wanden overigens daarna (indien gewenst) nog deels betegelen voor een visueel effect. U krijgt garantie op de gehele wandafwerking door Easy Stuc. Tot nu toe heeft nog nooit een klant een beroep hoeven doen op de garantie. Dat is een goede indicatie van de kwaliteit van ons renovlies behang in de badkamer.

Kosten Easy Stuc

De bekendste methode (betegelen van een badkamer) is bijzonder prijzig. De keuze voor Easy Stuc staat garant voor strakke wanden tegen de laagste prijs. De kosten zijn beperkt, omdat Easy Stuc een badkamer snel kan opleveren en omdat het aanbrengen van het materiaal relatief snel te realiseren is. Vraag een offerte aan voor een prijs op maat, of neem telefonisch contact op voor een directe prijsindicatie. U zult zien hoe de kosten verschillen van (bijvoorbeeld) het stucen van een badkamer.

Showroom

Wilt u zien hoe uw wanden in de badkamer eruit zouden komen te zien? Bezoek onze showroom. Daar tonen wij hoe strak een wandafwerking met Easy Stuc oogt. Wij beantwoorden dan bovendien graag uw vragen.

Meer weten over behang in de badkamer?

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Wij vertellen u graag meer.