Behang en muurstickers

Heeft u, of overweegt u de muren van uw nieuwe woning af te werken met renovlies? Dan vraagt u zich misschien af of daar als het erop zit nog wat anders overheen kan worden aangebracht. Wij krijgen in ieder geval regelmatig de vraag of er bijvoorbeeld een behang of muursticker op Easy Stuc kan worden aangebracht. De afgewerkte wanden vormen een prima basis om er iets anders overheen te plakken.

Perron 11

Perron 11 heeft origineel, hip en eigenzinnig behang, muursticker, lampen en beddengoed. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de kinderkamer anders dan anders inrichten. Net als Easy Stuc geloven zij in kwaliteit en duurzaamheid. Alles wordt zelf ontworpen en lokaal geproduceerd. Daardoor kan er op maat worden gewerkt met een uniek eindresultaat. Hierdoor heeft u dan wel iets unieks aan de muur.

Wat nog meer?

Ook bijvoorbeeld krijtbordstickers, patroonbehang, posterbehang, dekbedovertrekken, schoolbordkrijtstickers en meer. Laat je fantasie de vrije loop met bijvoorbeeld een krijtbordsticker. Bijvoorbeeld op het kasteel kunnen de kinderen raampjes, ridders, prinsessen, dieren tekenen. Net wat ze kunnen verzinnen. De krijtbordstickers kunnen ook worden gebruikt om te oefenen met nieuwe woordjes. Het kan ook dienen als handig notieblok voor in de keuken. U heeft snel en eenvoudig een mooi eindresultaat, de stickers zijn makkelijk zelf aan te brengen. De muurstickers zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een mooie matte uitstraling. Daarnaast zijn de stickers herpositioneerbaar.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u het best even op de site van perron 11 kijken. Daar kunt u ook inspiratie opdoen, op de site zijn veel voorbeelden te zien. Veel plezier met uitzoeken!