• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Afwerking nieuwbouw

  Naast het strak afwerken van uw wanden met renovlies en pvc, kunt u bij Easy Stuc ook terecht voor de verdere afwerking van uw nieuwbouwwoning. Denk daarbij aan een mooie PVC vloer met plinten. Of een kleur op de muur, een leuke poster op uw wand. Ook het afwerken van de zolderkap en het plaatsen van plinten kunt u aan de vakmensen van Easy Stuc overlaten.

  PVC vloer

  Renovlies en pvc brengen we sinds de oprichting van Easy Floor ook aan. Afwerking nieuwbouw is onze specialiteit, we doen dat daarom alleen in nieuwbouwwoningen. Uiteraard egaliseren we de ruwe vloer eerst, voordat de pvc vloer wordt aangebracht. U kunt dus renovlies en pvc laten aanbrengen. Alles is dan kant-en-klaar. Alles in één hand, makkelijk toch? We zijn dealer van vivafloors en van Floer. Door te kiezen voor twee merken kunnen we een ruim aanbod presenteren, zonder dat het teveel wordt en u minder keuzestress heeft. We hebben namelijk een pakket samengesteld waardoor we tegen gunstige voorwaarden renovlies PVC en meer kunnen verzorgen. In onze showroom in Heteren laten we u diverse pvc vloeren zien. Rechte planken, visgraat, band en bies, tegels behoren tot het pakket.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Dakkap sausen plinten poster

  Renovlies op zolderBij afwerking nieuwbouw hoort naast renovlies en pvc ook bijvoorbeeld de dakkap van uw woning sausen. Vaak wordt dit groen of bruin door de aannemer opgeleverd. We plamuren dan de spijkergaatjes en sausen het geheel. Denkt u na over patroonbehang of een poster? informeer naar de mogelijkheden

  Wilt u meer weten over renovlies of pvc vloeren?

  Heeft u interesse heeft om uw nieuwe woning te voorzien van renovlies en een pvc vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang en pvc vloeren. We kunnen u vertellen over de voor- en nadelen, de verschillen tussen renovlies op papier-/ en glasvezelbasis en onze kwaliteiten en werkwijze. Wij informeren en adviseren u geheel vrijblijvend. Als u al bent overtuigd, dan kunt u ook direct online een offerte aanvragen. Wij voeren de opdracht graag voor u uit. bel 026 – 382 7448