Easy-Stuc

Uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, maar uw wanden zijn nog niet gereed om te behangen of te verven. Dan kunt u kiezen voor Easy Stuc.

Easy -Stuc is renovliesbehang: dat is glasvezelbehang zonder structuur. Het is mooi glad en strak, en (in tegenstelling tot gewoon behang) is het volledig naadloos.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor stucwerk door een stucadoor. Het resultaat is precies hetzelfde. Het verschil? Easy-Stuc is goedkoper en al volledig gesausd in één of meerdere kleuren naar keuze. Uw wanden zijn dus kant-en-klaar! Bekijk een overzicht van alle voordelen.

Onze gespecialiseerde vakmensen verzorgen het aanbrengen, sausen en afwerken van uw wanden. Op de gehele wandafwerking met Easy-Stuc is garantie van toepassing.

Werkwijze

Easy-Stuc is snel en eenvoudig te realiseren. Onze werkwijze is als volgt:

  • U vraagt een offerte aan
  • Wij berekenen het oppervlak voor een vaste prijs (geen verrekening achteraf)
  • Wij sturen een opdrachtbevestiging (eventueel na een bezoek aan onze showroom)
  • U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan dan klaar
  • De wanden van uw woning worden in korte tijd strak en kant-en-klaar afgewerkt

Fotobehang ook mogelijk

Fotobehang is sterk in opkomst. Door een wand met fotobehang te behangen, ontstaat er een sfeervol, ruimtelijk effect. Naast het strakke renovliesbehang dat wij leveren, kunt u aanvullend ook kiezen voor fotobehang. Easy-Stuc levert dan een combinatie op van strak renovliesbehang en fotobehang in de kamer waar u dat wenst.

Direct een offerte

Het is mogelijk om direct een offerte te krijgen. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.